Skip links

Özbelsan Sivasspor 0-0 ATKO Grup Pendikspor

Evren Otyakmaz: “Sahada Güçlü Bir Sivasspor Vardı”

Trendyol 1. Lig’in 23. haftasında sahamızda ATKO Grup Pendikspor ile golsüz berabere kalan Özbelsan Sivasspor’umuzda, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Yardımcı Antrenörümüz Evren Otyakmaz değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmayı kazanmak istediklerini vurgulayan Otyakmaz, maçın Sivasspor adına tek hedefli oynandığını belirterek, “Bizim adımıza tek ihtimalli bir maçtı. Sahaya kazanmak için çıktık ancak bunu skora yansıtamadık. Kaybedilen 2 puan var ve bu bizim adımıza üzücü. Amed Sportif Faaliyetler maçına benzer bir karşılaşma oldu” dedi.

Oyun içindeki hamlelerle dengeyi sağladıklarını ifade eden Otyakmaz, yapılan değişikliklerin teknik ekip tarafından ortak bir kararla alındığını belirterek, “Maç içerisinde formasyon değişikliğiyle oyunu dengeledik. Yapılan tüm oyuncu değişiklikleri teknik ekip olarak aldığımız ortak kararlardı. Bazen hamleler istediğimiz sonucu vermeyebiliyor. Son bölümde Emre’nin pozisyonu golle sonuçlansa çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik” şeklinde konuştu.

Takım performansına vurgu yapan Otyakmaz, bireysel değerlendirmelerden ziyade takım bütünlüğünün öne çıkarılması gerektiğini belirterek, “Bugün kişileri değil, takımı değerlendirmeliyiz. Sahada güçlü bir Sivasspor vardı. Futbolcular da teknik adamlar da hata yapabiliyor. Bu değerlendirmeleri kendi içimizde yapacağız ve gerekli özeleştiriyi de yine kendi adımıza gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Ethemi’nin hafta içinde yaşadığı rahatsızlığa da değinen Otyakmaz, oyuncunun bu duruma rağmen görev aldığını belirtti.

“Transferle İlgili Açıklamayı Yönetimimiz Yapacak”

Basın mensuplarının transfer gündemine ilişkin sorularını da yanıtlayan Evren Otyakmaz, “Transferle ilgili konularda yönetimimiz hafta içerisinde gerekli açıklamaları yapacaktır. Mevcut yabancı oyuncu sınırımız doğrultusunda hareket ediyoruz” dedi.

×