Ömer Erdoğan, Bodrum FK maçını Değerlendirdi

Teknik Direktörümüz Ömer Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası D grubu 3. hafta maçında sahamızda oynadığımız Sipay Bodrum FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuştu.

Kupada matematiksel olarak herhangi bir iddiamız kalmadığını söyleyen Erdoğan, “Onun için ligde süre veremediğimiz ve az süre verdiğimiz oyuncuları oynattık. Onların hemen maç kondisyonunu, maç performansını yukarıya çekmek için şans verdik. Mağlup olduk, Bodrum’u tebrik ediyorum. Bundan sonraki oynayacağımız Başakşehir maçı çok önemli olacak. Hemen onun hazırlığına başlayacağız. İnşallah oradan iyi bir sonuç almak isteriz.” diye konuştu.

Enquire now

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. İş günlerinde tüm soruları 24 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz.