Bülent Uygun: Bizim İçin Üzüntü Verici

Bülent Uygun, “Bugünün iyi tarafı reaksiyonu iyi vermiş olmamız, kötü tarafımız da bu dakikaya kadar mücadele edip buradan puansız dönmek, açıkçası bizim için üzüntü verici” dedi.

Teknik Direktörümüz Bülent Uygun, Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, sakatlıktan yeni çıkan oyuncularımızın istedikleri performansı sergileyemediğini belirterek: “Taç atışı gibi çalıştığımız pozisyonlardan yediğimiz gol bize açıkçası yakışmadı. İkinci yarı tam tersine oyun sistemimizi, taktiğimizi değiştirdik. İkinci yarıda çok iyi oynayan, gol pozisyonlarına girip 2 gol atan ve goller kaçıran bir Sivasspor vardı. 96. dakikada da gene kendi ayağımızdaki bir topu uzaklaştıramadığımız bir anda gol yiyerek mağlup olduk. Bugünün iyi tarafı reaksiyonu iyi vermiş olmamız, kötü tarafımız da bu dakikaya kadar mücadele edip buradan puansız dönmek, açıkçası bizim için üzüntü verici.” diye konuştu.

Enquire now

Bizi arayın veya aşağıdaki formu doldurun, sizinle iletişime geçelim. İş günlerinde tüm soruları 24 saat içinde yanıtlamaya çalışıyoruz.